← Zpět na výsledky Darmožrouti – Letní X-Challenge 2023

Darmožrouti – Letní X-Challenge 2023

🏆 Free dining

9.8.2023 20:54:33

Jak jinak než první večeře zadarmo ;)

🏆 [09/08] X-Challenge Challenge

11.8.2023 08:41:50

To jsme takhle osvobodili Dobbyho! Anebo jsme snad byli osvobozeni my? Dostali jsme totiž ponožku. A s touhle ponožkou teď objíždíme celou Evropu!

📍 Hängeseilbrücke Geierlay

12.8.2023 13:10:20

Neupustit telefon ve stometrové výšce je výzva sama o sobě. To nám však nestačilo. Cestou přes lávku jsme vyzývali protijdoucí na souboj v kámen, nůžky, papír. Kdo prohrál, musel se otočit, a jít zpátky odkud přišel a cestou zase vyzývat další lidi. Několikrát za sebou jsem prohrál, a tak jsem se mohl kochat krásnými výhledy do údolí o to déle. Po přejití lávky jsme se rozhodli dát si menší výšlap po stezkách vedoucích v údolíčku. No a aby to nebylo tak lehké, tak jsme šli bosí. Cestou jsem potkali 5 Němek z Kolína (nad Rýnem) a ty se mě zeptali: “Can you play the violin?” a já, navíc v rámci výzvy yes man, už vytahoval housle, abych jim zahrál. Dostali jsme lískooříškové sušenky.

Bylo poměrně parno, a tak, jakmile jsme dorazili k potoku, jsme do něj “bezpečně po hlavě” skočili a dali si menší otužování a studené pivko, které jsme měli s sebou. Nezapomenutelný zážitek!

🏆 [11/08] YES man, YES man

14.8.2023 01:21:45

Ještě před tím než jsme šli spát jsme si vyzkoušeli jak tato challenge funguje a dali si tak 10 kliků ve 2 ráno pod padajícíma Perseidama. Po doslova pár hodinách spánku jsme už ale opět byli na nohou a koukali na východ slunce, dali si jóga session a přizvali jsme k sobě i random borca, který si to klikoval zatímco se mu nabíjela Tesla, od něj jsme pak následně dostali i něco na zub na cestu…. Během dne jsme se vydali směr visutá lávka, kde jsme zčásti chodili bosí, dali si koupačku v ledové říčce anebo jsme se nechali pozvat na vesnici k paní domácí, kde jsme pak následně sehráli i stardance. Nejzajímavější částí dne byl večer, kdy jsme se ocitli ve Wittlichu, kde jsme se vzájemně dobrovolným “ano” motivovali k návštěvám místních restaurací. A právě v jedné z nich, v té nejvíce posh, jsme narazili na vycházejícího čišníka ze záchodu, který aboslutně hltal každou větu našeho příběhu a velmi rychle naskočil na vlnu naší chalenge. Neměli jsme tedy na výběr a spolu s ním jsme se vydali na párty do klubu v nedaleké vesnici. Do postele [čti: random zastřešená kavárna u supermarketu nedaleko dálnice] jsme se dostali pár hodin po půlnoci. Byl to skvěle strávený den, jehož podstatu bych ráda zařadila do běžného života ;)